Nye dekorerte 2012

På Mastodontballet 2012 ble det delt ut 4 utmerkelser.

Disse ble slått til riddere på Mastodontballet 2012:

Mona Steinhaugen: Vår alles kjære Mona, kan man vel trygt si. Et ansikt og en stemme alle som har vært gjennom 5.semester kjenner igjen. Hun er alltid der for oss studentene, enten om det er noe faglig vi lurer på eller om vi føler for en kopp kaffe eller en vaffelbit. Hun har virkelig stått på for å få den nye proppen opp å gå. Hun fortjener en ekstra oppmerksomhet for å vise henne at vi setter pris på alt hun er og gjør!

Arnstein Larheim: Har alltid et smil på lur, og tar alltid i et tak. Han har gjort mye for hytta, spesielt det året han var hyttesjef. Han har også engasjert seg i andre styrer, blant annet vært vert to år på rad. Han har også bidratt når det gjelder tannlegerevyen.

Sverre T Drabløs: Har gjort en innsats både som vert, OSU og OF leder, og vært medlem i ulike understyrer. Han er en som får ting gjort! (fikk bla i gang rydding av OFrommet som skulle ha bli gjort for mange år siden)
Og ikke minst en ivrig revydeltaker.

Mads Holmelid: Mads har engasjert seg i det sosiale og faglige. Han er et kjent fjes på revyen og har tidligere vært bla nestleder i OSU. Han har gjort en stor innsats som OSU leder dette året. (Han har feks gjort mye når det gjelder den nye studieplanen bla. )